Курси англійської в Харкові "Business Language"

НОВИНИ:

У нас відкриваються групи для тих, хто тільки-тільки починає вивчати англійську. Дзвоніть, записуйтеся (050)237-70-00, (096)321-86-85! З будь-яким іншим рівнем теж не соромтесь, дзвоніть, приходьте на тест і ми підберемо Вам групу відповідного рівню, в нас їх багато! Є з чого вибирати! ; )
______________________________

В нас приємне нововведення! Індивідуальні заняття з іспанської мови в Харкові. Дзвоніть, записуйтеся (096)321-86-85, (050)237-70-00.
____________________________

Ура! В нашій групі Google+ юбілей: 10 000+! Плюсуйте
й Ви!


______________________________

В нас з'явилися ON-LINE тести. Ризикніть пройти!
______________________________

Ми готуємо новий розділ "Шпаргалки". Зустрічайте нашого первістка: TRAVEL, JOURNEY, TRIP AND VOYAGE.
А ось і далі: ПОШИРЕНІ ПОМИЛКИ ПОЧИНАЮЧИХ, та пару сторінок поскладніше: CONDITIONALS.
Новинко-2014:
30 ПОМИЛОК, ЯКІ ЧАСТО ДОПУСКАЮТЬ НА СЕРЕДНЬОМУ РІВНІ й для дуже виского рівня: EVEN ADVANCED STUDENTS MAKE MISTAKES.
______________________________

24.11.2013 команда "Вконтакте" автоматично почистила усі спільноти від підозрілих анкет. Це сталось в усіх пабліках та групах. А ми, як і раніше, на першому місці ПО УКРАЇНІ(!), по запитам "англійська". І тепер без подозрілих анкет.


Ви ніколи не вивчали англійську мову? В нас для Вас добра новина: ми регулярно відкриваємо групи вивчення англійської мови для початківців (рівень Starter). Для того, щоб почати займатися у такій групі, приходьте до нас в офіс, щоб заповнити анкету, або дзвонить 050-23-77-000.

Якщо Ви вже хоч трошки вивчали англійську мову раніше, то, скоріш за все, Вам не треба починати з нульового рівня. Приходьте до нас, щоб пройти нескладне тестування для визначення крупинок Ваших залишкових знань. Готуватись до цього тесту не треба: 15 хвилин, і ми підберемо потрібну групу у зручні для Вас дні та час. Більш того, на нашім сайті Ви можете пройти заздалегідні тести різних рівней.

Є великий вибір груп на 9:30, 10:10, 10:30, 16:15, 17:50, 18:00, 18:10 й 19:40.

Якщо Вас цікавить інший час занять – запишіться, й ми відкриємо групу зі зручним саме Вам графіком занять!

Знайти наші курси вивчення англійської легко: вул. Римарська, 6 (2 поверх). Орієнтир - нові сірі металеві двері. Код цих чарівних дверей *2020. Якщо Ви живете у Харкові довше тижня - то Ви гуляли поблизу цієї красивої будівлі. Взагалі-то, не заблукаєте ;) На фасаді будинку є його номер, вхід у будівлю спільний, з вулиці. Тут є фото у поміч новеньким.

Як завжди, працюємо для Вас без перерв та вихідних: пн-пт: з 9-00 до 21-00; сб-нд: з 10-30 до 15-00.

Та пом'ятайте: ми живі люди, й теж колись не знали англійської мови, тому розуміємо усі Ваші сумніви та побоювання, які завжди готові розвіяти при зустрічі в офісі або за телефонами +38(050)237-70-00 +38(096)321-86-85 или Skype: логін bizlangclub.com! Не відкладайте!

Не існує більш ефективних інвестицій,
ніж інвестиції в своє майбутнє.


Спочатку трохи відгуків від живих людей!))


Дякуємо Вам, улюблені клієнти, за такі чудові відгуки! Ну що тут сказати? Секретних методик не існує. Ми просто добре, дуже добре, робимо свою справу. Ваш Business Language.

Business Language – це місце, де поважають Вас та Ваші потреби, де створені найкращі умови для вивчення англійської мови в Харкові, де з Вами будуть працювати найкращі викладачі міста.

Вивчення англійської в Харкові у центрі Business Language проходить цікаво та яскраво. У результаті такого навчання Ви зможете швидко засвоїти найпопулярнішу мову світу, якою вирішуються найзначніші справи світу, видається маса найцікавішої неперекладної літератури, спілкуються цікаві для Вас особистості, - мову, яка безумовно допоможе Вам піднятись ще на одну сходинку у власному розвитку. Вік, відсутність знання англійської мови, дефіцит часу та мільйон інших причин не можуть заважати вивченню англійської мови, якщо вона потрібна Вам для справи!

Курси англійської в Business Language орієнтовані на багато задач. Ми пропонуємо загальний курс англійської для дорослих з будь-яким рівнем знань, починаючи з нульового й до професійного. Для усіх бажаючих також бізнес-англійська у Харкові, а також англійська для юристів, підготовка до здачі міжнародних іспитів TOEFL, IELTS, російська мова для іноземців.

Різноманітні методики навчання, комфортні умови, можливість обрати зручний час – все це є складовою Вашого успіха у вивченні англійської мови в Харкові.

Усі наші викладачі – справжні професіонали, майстри своєї справи, яскраві та неординарні особистості. Приходьте до нас, й Ви обов'язково знайдете Свого Викладача!

Англійска мова відкриває для кожної людини море можливостей. Вивчивши її, ми можемо спілкуватися практично у будь-якій країні нашої привітної планети, подорожувати світом, заводити нові знайомства і, звісно, робити блискучу кар'єру.

Які ж курси англійської в Харкові обрати? Відгуки колишніх і нинішніх учнів нашої школи дають ясно зрозуміти: в Business Language у кожного є шанс отримати чудові зання іноземної мови. У результаті Ви зможете вступити до престижного учбового закладу, знайти роботу своєї мрії та реалізувати іншні важливі для вас цілі.

«Business Language» - у нас Ви заговорите вільно!



Останнє оновлення 28.03.2024

Хочете вивчити англійську?
Зв'яжіться з менеджером турботи про клієнтів


Telegram +380502377000

Viber +3805023770000


харків англійска


КОНТАКТИ


telegram Telegram

viber Viber


skype Skype


whatsapp WhatsApp


mts +380502377000


kyivstar +380963218685


           





Английский в Харькове, Английский язык в Харькове, Курсы английского в Харькове, Курсы английского языка в Харькове, Курсы иностранных языков в Харькове, Разговорный английский в Харькове, Школа английского языка в Харькове, Лучшие курсы английского в Харькове